Fotografický ateliér s doplňkovým zbožím

Budeme fotit tábor RADOSTI - přihlašte i Vaše děti :-)

20.04.2015 08:14

Dopřejte dětem kvalitní letní tábor plný zábavy, radosti a tvoření. S námi se nudit nebudou! Máme pouze malé skupinky dětí, abychom se jim mohli individuálně věnovat.

Cílem našeho malého tábora je jistý komfort a vysoká úroveň práce s dětmi.

Náš tábor je zaměřen na děti ve věku od 6 do 12 let (včetně předškoláků). Koná se v termínu od 11. do 18. července 2015. Ubytovaní budeme Krkonošském národním parku, v příjemném horském Penzionu Jung (nad Malou Horní Úpou). Doprava je zajištěna mikrobusem.

PROGRAM

Celý týden si budeme hrát, tvořit, chodit na výlety a hlavně - co nejvíc se smát! Veselá nálada nás bude provázet celým táborovým programem. Chatu obklopuje krásná příroda KRNAPu, kam vyrazíme na krátké výlety. Každý den budeme s dětmi tvořit, hrát společenské i deskové hry. Ráno začneme příjemným protažením těla a hlavně úsměvem!

Děti čeká i karneval! Takže budeme vytvářet masky. Podle počasí upravíme výlety do okolí, které nebudou dlouhé. Zkusíme si pár výtvarných technik a děti si odnesou své umělecké výtvory domů.

Děti si z našeho tábora odnesou nejen krásné zážitky a vzpomínky, ale také výtvory. Fotky z tábora jsou pro nás samozřejmostí.

Cena: 3.700 Kč

více na: https://taborsvetradosti.webnode.cz

Kontakt

ART.ep foto

art.ep.foto@gmail.com

Fotografické služby

+420 731 648 491

IČ 70566038

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode